1.jpg
3.jpg
2.jpg

Bårdshaug Herregård

På Bårdshaug Herregård får du flotte selskapslokaler for både små og store selskap, opp til 120 personer. Hos oss kan du holde selskap i historiske eller moderne omgivelser.

Den vakre herregården er en nydelig ramme rundt minneverdige øyeblikk, og tilfører noe unikt og høytidelig til de store anledningene i livet. Den er også et av de flotteste og mest spesielle selskapslokalene vi har i distriktet, og egner seg derfor godt til middagsselskaper og hendelser som skal være noe ekstra og utenom det vanlige. Velegnet for selskaper fra ca 10- 40 personer.

Inne på hotellet har vi den flotte festsalen, som ble totalrenovert i 2015. Festsalen rommer opp til 120 gjester, og passer derfor veldig godt til større selskap. Den ligger vegg i vegg med lobbyområdet, Jaktbaren og uteområdet på baksiden og det kan enkelt og godt tilrettelegges med bar, dans og underholdning. Ønsker dere å være inne på hotellet, men ikke er så mange, er vår hyggelige restaurant et meget godt alternativ.

Vi har lang erfaring og kompetanse i å arrangere vellykkede selskap. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi kan gjøre for dere!

Kontakt:

Telefon:   72 47 99 00

Adresse:  Orkdalsveien 102, 7300 Orkanger

E-Post:    post@baardshaug.no

Nettside: www.baardshaug.no

Trønderlag

Send forespørsel:

© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no