© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no

foajeen.jpg
store_mollesal_galleri.jpg
selskap.jpg

Fredfoss Konferansesenter AS

Historiske Fredfoss setter den gode stemningen med sine romslige, flotte og sjelfulle lokaler. Selskapslokalene på Fredfoss ligger vakkert til i rolige og landlige omgivelser i kulturhovedstaden Vestfossen i Øver Eiker, Buskerud. 

Fredfoss er et av de flotteste kurs- og eventlokalene du finner i Buskerud. Vi tror at man, utover et topp moderne og funksjonelt konferanselokale, trenger noe ekstra når man skal samle mange. Fredfoss sin historie, sjel og beliggenhet gir dine gjester nettopp dette – det lille ekstra!

Fredfoss konferanse- og selskapslokaler er den del av Fredfoss Kulturpark som rommer ca 8 000 kvm med arealer. Av disse arealene er ca. 3 500 kvm restaurert til konferanse og selskapslokaler.

Fredfoss er under stadig utvikling og i 2014 åpnet en egen "lounge" med kaffebar. Utviklingen byr på nye muligheter for våre stamgjester som får nye opplevelser fra år til år. Eiendommen er på ca 110 dekar med parkannlegg, sansehage, store skogsområder og parkeringsplasser.

Kontakt:

Telefon:   32 75 63 92

Adresse:  Fredfossgata 41, 3320 Vestfossen

E-Post:    post@fredfoss.no

Nettside: www.fredfoss.no

Buskerud

Send forespørsel: