3.jpg
2.jpg
1.jpg

G10 - Mona Lisa Huset

Events, Selskap, Møter og Konferanser

Vi har lang erfaring med å arrangere events. Noen arrangerer vi selv, men som oftest bistår vi en tredjepart. Dette har resultert i arabisk aften, italiensk aften, cognac – og sigarkurs, vinkurs, latinoaften med salsainstruktør, fotballaften, bokbad etc. Vi har en kreativ stab som kan hjelpe deg i planleggingen fra A-Å og gjennomfører det hele. Dette gir deg som gjest tid og krefter til å fokusere på innholdet. Vi har moderne AV utstyr, og lokaler med uante muligheter.

Vi hjelper deg gjerne, når livets store begivenheter skal feires. Hos oss har vi arrangert blant annet forlovelsesfester, bryllup, 50-årslag, konfirmasjoner, lutefisklag og julebord. Alle arrangementer blir gjenstand for nøye planlegging og gjennomgang. Vi hjelper deg med alle detaljene, og strekker oss langt for å etterkomme spesielle ønsker og behov. Er dere mange eller få, vi finner en løsning som passer. Huset har god plass, og rommer 900 personer. Mindre selskaper får egne lokaler.

Kontakt:

Telefon:   22 34 02 30

Adresse: Grensen 10, 0159 Oslo

E-Post:    post@koskos.no

Nettside: www.g10.monalisahuset.no

Oslo

Send forespørsel:

© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no