1.jpg
3.jpg
4.jpg

Masalamagic

Vi leier ut våre sjarmerende lokaler til seminar, møter, kurs eller selskap der det kan dekkes på til 80 personer.

 

Deilig indisk mat kan bestilles hos oss og det er mulighet til å ta med egen drikke. Kjøkkenet er moderne og er godt utstyrt til en vellykket fest. Opplegget kan skreddersys etter budsjett og anledning.

 

Vi har tidligere leid ut lokalet til både bursdager, bryllupsfester, seminarer

og kurs. Det er mulig å kombinere utleie av lokalet med matkurs også. Kjøkkenet er stort og velutstyrt og gir mulighet for å arrangere kokkekurs for inntil 40 personer.

Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat. Når man lager mat sammen blir en kjent på en helt unik måte, spesielt fordi alle blir inkludert og må gjøre en innsats for et suksessfullt resultat.

 

Hos oss består en kick-off av matlaging på en morsom måte, hvor du først lærer om krydder, deretter lager maten sammen med veiledning og avslutningsvis nyter måltidet som er laget sammen. 

 

Man lærer noe helt nytt og tar med seg kunnskap videre for resten av livet. Deltakernes nære og kjære vil også ha glede av den nye kunnskapen og inspirasjonen på kjøkkenet som læres under kick-off.

Kontakt:

Telefon:   41 62 42 90

Adresse:  Helgesens Gate 73 B, Oslo-0563

E-Post:    info@masalamagic.com

Nettside: www.masalamagic.com

Oslo

Send forespørsel:

© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no