© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no

3.jpg
4.jpg
2.jpg

Orheimstunet

Orheimstunet passer ypperleg til private selskap, og er veldig populært til blandt anna konfirmasjoner, jubileum, bryllup og julebord. Adre arrangemet er sjølvsagt også mogleg. Vi har eid moderne storkjøkken med alt ein treng av utstyr og service. Vi meiner det er perfekt med 35-40 gjester.

 

Vi får plass til fleire, men dette går ut over komforten. Ein leiger i praksis heile huset med hage disponibelt. Ein kan også nytte soveromma mot eit lite tillegg i pris.

Leigetaker disponerer bygget kvelden før selskapet til forberedelser, og kvelden dagen etter til opprydding. Unntaket er der det td. Er to konfirmasjoner samme helg, då må det ryddast samme kveld som selskapet er, slik at neste konfirmant kan komme å gjere klart lokalet til neste selskap. Orheimstunet vil då hjelpe med rydding og vask av lokalet.

Leigetaker må i utgangspunktet sjølv stå for forberedelser,mat, serveringshjelp, oppryddig og vask dersom anna ikkje er avtalt.

Kontakt:

Telefon:   918 32 369 

Adresse:  6777 Stårheim

E-Post:    post@orheimstunet.no

Nettside: www.orheimstunet.no

Sogn og Fjordane

Send forespørsel: