1.jpg
3.jpg
2.jpg

Rondane Høyfjellshotell

Rondane Høyfjellshotell har god kapasitet på å arrangere selskaper og events. Vi ligger midt i hjertet av Sør-Norge, med omtrent like langt i kjøretid fra Oslo og Trondheim som Geiranger og Volda. Dette er perfekt for selskaper med tilreisende fra hele Sør-Norge.

I sesong kan vi tilby Erlingstugu med opptil 50 sitteplasser og Kristinstugu med opptil 16 plasser. Utenfor sesong står hotellet fritt til å arrangere selskaper i spisesalen (100 plasser), Gildehallen (50 plasser), konferansesalen (40 plasser) og den lille konferansesalen (10 plasser).

Rondane Høyfjellshotell tilbyr kurs- og konferanser i rolige omgivelser. I kort avstand fra hotellet kan vi tilby teambuildingaktiviteter tilpasset din gruppe. 

For et litt roligere alternativ er fossturen en yndet aktivitet. Turen kan ta i underkant av én time og gir fornyet energi til å ta fatt på krevende kurs- og konferanseoppgaver. Inkludert i alle våre pakker er tilgang til basseng, boblebad og badstue.

Kontakt:

Telefon:   61 20 90 90

Adresse:  Rondanevegen 1264, 2674 Otta

E-Post:    booking@rondane.no

Nettside: www.rondane.no

Oppland

Send forespørsel:

© 2018 Utleielokaler AS

2.Logo svart_rek.jpg

Skal du feire noe ? Besøk norges ledende nettbutikk for profesjonell konfetti til både privat-og bedriftsmarkedet. www.konfetti.no